Fes-te Soci
CALENDARI
 
 

SHOW SOBRE RODES - FIRA DE PAGÈS I ARTESANIA - MAÇANET DE LA SELVA

Especialitat: Peu a Baix Info
Data Inici: 04/05/2019
Data final: 04/05/2019
 
 
FIRA DE PAGÈS I ARTESANIA - MAÇANET DE LA SELVA
espectacle de Bici TRIAL

Després de la incompatibilitat de dates amb l' espectacle KING OF TRAIL DUAL EDITION i la FIRA DE PAGÈS degut a un canvi de data d’ una proba del campionat del món de UCI BICITRIAL l' espectacle KING OF TRIAL queda suspès per la data prevista 4 de maig dins la programació d’ activitats de Fira de Pagès.

Peu a Baix , proposa diferents EXHIBICIÓNS dins dels actes de la programació de la FIRA DE PAGÈS I ARTESANIA de MAÇANET DE LA SELVA, una de a els fires més multitudinàries de la província de Girona, amb a un ampli ventalls d 'activitats planificades.

Per complementar la FIRA DE PAGÈS i les activitats previstes, així com la BICICLETADA DE FEMINES i INFANTIL , proposem una exhibició amb autèntics professionals sobre les 2 rodes en diferents disciplines i al mateix temps unes activitats on poder participar el públic assistent.

SHOW - ESPECTACLE SOBRE RODES FIRA DE PAGÈS MAÇANET DE LA SELVA 2019

Espectacle, demostracions, amb una selecció dels millors pilots estatals de BICI TRIAL i TRIAL MOTO en diferents categories sobre 4, 3, 2 i 1 roda.

L' espectacle es complementarà amb activitats obertes per a tots els públics.
Volem apropar als assistents l' esport de la Bici i Moto Trial i volem que el públic pugui participar del esport que més ens agrada, així com altres activitats divertides i de lleure. La diversió esta assegurada . Adeqüem un circuit iniciació per a tots els nivells, perquè tothom pugui provar BICIS i MOTOS elèctriques


Hi haurà una area d' entrenament i probes de bicis i Moto electriques axi com un espai destinat per els expositors aixi com diferents espectacles de TRIAL en totes les seves disciplines.
Dissabte 4 de Maig... us hi esperem!

Inscripcions i mes info a peuabaix@peuabaix.com

.


Una gran FESTA DE LA BICICLETA. Us hi esperem!
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona