Fes-te Soci

final 8è ENDURET DEL GIRONÈS - QUART - PALOL D' ONYAR

Enduro Infantil . Campionat de Catalunya
11/05/2017 - Enduro
Gran èxit de participació al 8è Enduret del Gironès , puntuable per el Campionat de Catalunya Enduro Indanti, que s' ha disputat aquest passat diumenge per els entorns del municipi Quart - Palol d' Onyar.
Peu a baix vol agraïr a totes les Institucions Ajuntament de Quart, Diputació de Girona, Consell Català de l'Esport, Consell Comarcal del Gironès, Federació Catalana de Motociclisme i tots els voluntaris i controladors que han fet fet possible el seu desenvolupament amb qualitat passió per aquest esport que tant ens il.lusiona i emociona.
Agraïr tambe al club de Patinatge de A Quart Un Quart de Dolç, al Restaurant Ferrer Vell, Model Auto, Modelmoto, Arrandeterra i Motoscoot motoscoot.net , per el seu suport ja que sense ells no seria possible.

Diumenge de motor esplèndid a terres gironines, on aquest diumenge s’ha celebrat la tercera cursa de la Copa Catalana d’Endurets 2017.

L’Enduret celebrat a Quart- Palol d’Onyar ha tornat a comptar amb una participació altíssima, tal i com ha succeït en les dues primeres curses de la temporada, disputades a Salomó i Can Taulé. En aquesta ocasió la xifra de pilots inscrits a l´Enduret del Gironès ha sigut de 102.

Sota l’organització del Moto Club Peu a Baix Motorsport Club Girona, els joves pilots de les categories: E50, E65, E85 Juvenil, E85 Cadet, Oberta, Fèmines, Sots16 i E50TT, han hagut de completar un ral·li de 21km, a tres voltes, amb dues especials. Els pilots més petits, els de la categories E50, han completat una volta menys que la resta.

Una de les categories més competides de la jornada ha estat la Sots16, amb un Alejandro Ceballos molt inspirat que s´ha endut la primera victòria de la temporada (20:09). Ceballos ha sigut el més ràpid en pràcticament totes les especials. Així doncs, triomf més que merescut pel pilot de Bigues. D’altra banda, l’actual líder de la general, Francesc Aguilar, ha finalitzat la cursa en segona posició, a 10 segons del campió. Alex Angrill, brillant en algunes especials de l’enduret, ha aconseguit completar un podi d’allò més car, ja que pilots de la talla de Kevin Cabra o Jesús Ferreres n’han quedat fora, tot i completar una molt bona cursa.

Alejandro Ceballos: "Ha sigut un dia molt intens. No he començat la jornada gaire bé, però a partir de la penúltima crono, quan m´he posat segon, he pensat que tenia opcions de guanyar. L´última crono ha anat molt bé i he aconseguit la victòria. Vull felicitar l´organització, ja que ha sigut una gran cursa on tots els pilots hem gaudit molt!"

David Riera s’ha imposat còmodament en la categoria E-50TT. El pilot de Valldoreix ha protagonitzat una cursa espectacular, tal i com ho demostra la quarta posició a l’scratch, amb un temps total de 20:48. Òscar Murillo i Sergi Conesa han completat el podi de la categoria.

Martí Escofet ha aconseguit la primera victòria de la temporada en la categoria 85cc Cadet. El pilot del MC Sitges ha firmat un tram final de cursa esplèndid que l’ha permès vèncer a un inspirat Jan Olivera, segon en el dia d’avui. Pere Mas ha finalitzat en tercera posició.

Yago Domínguez ha firmat la millor actuació de la temporada en la categoria 85cc Juvenil. El de Montornès del Vallès ha començat la cursa amb molt bones sensacions, imposant-se de manera clara en la primera crono del dia. Després n´ha tingut prou administrant l´avantatge adquirit. Marc Pablo ha finalitzat la cursa segon, mentre que el líder de la general, Alex Puey, ha tancat les posicions d’honor.

En 65cc, ajustadíssima victòria de l’actual líder de la categoria, Eyal Efroni, el qual s’ha imposat per un estret marge de sis segons respecte al segon classificat, Nahuel Santamaria. Pol Guerrero ha fet tercer.

En la categoria Femenina, Ingrid Macià ha completat una magnífica cursa, però una penalització de tres minut l’ha fet retrocedir a la segona posició del podi. D’aquesta manera, Mireia Rabionet ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada, un triomf que li permet situar-se al capdamunt de la general. D’altra banda, Maria Ximena Ginàs ha tancat les posicions de podi.

Nil Pallarès ha aconseguit una contundent victòria en la categoria 50cc. El pilot del Moto Club Llívia ha vençut totes les especials del dia. Aitor Campamà ha fet segon, mentre que Oleguer Riba ha completat el triplet guanyador.

Veure video:

http://youtu.be/DAUzV4P8lBI

Veure Mes fotografies de MotoScoot.net a:

http://www.motoscoot.net/…/8e-enduret-palol-donyar-quart-…/
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona