Fes-te Soci

FINAL CURSA AMERICANA MAÇANET DE LA SELVA 12 AGOST

PROBA SOCIAL MOTOS I QUADS
24/08/2017 - Peu a Baix Info
Maçanet de la Selva va ser una gran Festa del Motor.

Per la tarda va ser el torn del motociclisme de base, amb els millors pilots del Campionat Provincial de Curses Americanes.Centenars d’ aficionats a les dues rodes, van disfrutar de l’espectacle de les joves promeses del motociclisme català de base, dins la programació de la Festa major de la Vila.

Va ser en definitiva una festa de la moto de ‘fora carretera’ i des dels més menuts de la categoria iniciació –amb les seves motos de 50cc.- passant pels alevins –i les seves 65c.c.- els cadets –amb les 85c.c., les fèmines la categoria de QUADS, que contava amb alt nivell i els pilots locals veterans, varen donar color, i sobretot un gran nivell esportiu a la prova.

La categoria 65cc va ser la que va reunir més participants amb un total de 17 inscrits i la que va despertar més emoció, ja que Nil Tarrats , Joel Vidal i Hugo Cuesta van protagonitzar un interessant frec a frec que va acabar a favor del primer.

A la categoria 85cc va guanyar Adrià Cuevas, seguit dels pilots de peu a baix Marti Ruz i Ingrid Macià, que mostren un alt nivell.

La categoria 50c.c. Debutants d’ Iniciació va ser la més aplaudida. amb un total de 17 participants, els pilots més joves, van demostrar una gran qualitat de pilotatge, ja que tenien més dificultats en superar el traçat.
La victòria va ser per Adria Holmo, . Al segon graó del podi, va pujar Oriol Viñolas, mentre que Aleix Arcega, va ser el tercer mes ràpid d’aquesta prova.
En la categoria 50cc el pilot més ràpid va ser Aleix Diego, seguit de Oriol Alcala i Guim Trilla que van protagonitzar unes mànigues molt disputades amb diferents avançaments espectaculars.

Cal destacar la participació de les pilots fèmines de peu a baix, que dia a dia van sumant un grup més nombrós en l'esport del motor. Ingrid Macia va ser 3era en categoria de 85cc i Mireia Banús, pilot local , va quedar en setena posició en la categoria 85cc..

En la classificacició final de Pilots Locals, es va endur la victòria, Marc Tenas seguuit del jove pilot Joaquim Mateu i Carles Serra i van protagonitzar una màniga molt animada i aplaudida per els veins de Maçanet.


Els Pilots de Peu a Baix van demostrar esta en molt bon nivell, que debutaven en l'especialitat de Mx Cursa Americana. Destacar el debut del pilot de Massanet de la Selva, Joaquim Mateu, , i l'estrena en competició també dels pilots Valentino Zozzaro, i Gerard Romans que van fer una molt bona cursa .

Pel que fa els QUADS, comptavem amb una participació de luxe. La familia Ullastres, fidel a Peu a Baix, no es va perdre la proba, i l' hereu dels campions Guillem Ullastres, es va imposar a la cursa, demostrant un altissim nivell . El podi el completaven Josep Camara i Kevin Solvas i fan protagonitzar una espectacular lluita.

Peu a Baix vol agraïr a l' Ajuntament de Maçanet de la Selva així com els seus col.laboradors per fer possible una nova edició de la cursa.
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona