Fes-te Soci

final 9è RAL·LI VIDRERES- MAÇANET DE LA SELVA

Campionat de Catalunya
27/09/2017 - Ralli
La Novena edició del Ral·li Vidreres-Maçanet. La prova, que va reunir més d’una vintena d’equips, era puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior i el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra. Organitzada per l’escuderia Peu a Baix, la cursa constava de dos trams cronometrats que els participants havien de completar fins a tres ocasions.


Les carreteres forestals de la comarca de la Selva van acollir, la 9a edició del ral·li de Vidreres - Maçanet de la Selva.

La prova era puntuable per al Campionat de Catalunya de ral·lis de terra.

Va ser un autèntic ral·li de terra, contava amb els principals noms del campionat que s' enfrontaven a 2 trams cronometrats, un de 12km i l'altre de 5, que els participants havien de completar en tres passades cadascun.
Dos trams molt exigents, molt revirats i amb molts salts, que van fer les delicies de l' afició i feien la cursa molt emocionant.

Vidreres i Maçanet de la Selva va vibrar com mai amb aquesta novena edició del ral•li de terra que porta els noms de les viles selvatanes.

L'afluència de públic per la població i en els 2 trams, , va ser molt i molt nombrosa.

Peu a baix vol agraïr la col.laboració dels veïns, comerciants empreses, entitats i els gairebé 200 voluntaris, així com organismes Ajuntament de Vidreres i Maçanet de la Selva, Consell Comarcal, Diputació de Girona, Consell Català de l' Esport, Federació Catalana Automobilisme, Medi Natural, Seguretat Viària que han fet possible la realització de la proba.Gràcies a tots pel vostre suport ,per el vostre compromís i col·laboració,gràcies per fer-ho possible, i l' any vinent celebrem plegats la 10ena edició de la prova.

Vidreres i Maçanet de la Selva compartien protagonisme i van gaudir del pas dels especialistes catalans ja que revia als pilots a la plaça de l' Esglèsia en el seu pas per el parc de reagrupament i el parc tancat. Joan de las Heras també agraïa la implicació de les autoritats municipals de Vidreres i Maçanet de la Selva amb qui hem treballat conjuntament per apropar el ral•li al poble i ens hem trobat amb tot el seu suport logístic pel que esperem poder repetir la fórmula en properes edicions", comentava De las Heras.

Eduard Pons i Daniel Muntadas van dominar la carrera de principi a fi. La parella, a bord d’un Subaru Imprezza, va fer valer la superioritat del seu vehicle per marcar els millors temps en totes les especials de la jornada. Pons i Muntadas van marcar l’escratx ja en el primer tram i van anar millorant els temps en totes les passades, fins a endur-se la victòria final.

Ramon Cornet i Sergi Brugué, amb un Peugeot 107 Proto, van rodar sempre en posicions de podi. La parella va situar-se en segona posició ja en la segona especial, posició que mantindrien fins a la finalització del ral·li. Cornet i Brugué serien els primers entre els vehicles de dues rodes motrius.

El podi a Vidreres el van completar Alejandro Molina i Laura Camps, amb un Seat Ibiza 1.8T. La parella va començar el ral·li en segona posició. A partir de la segona especial van cedir un lloc en favor de Cornet i Brugué. Sense cometre errades, van signar una actuació molt regular durant tota la cursa assegurant sense problemes un tercer lloc que els permetrà sumar uns bons punts per a la Copa de terra.

Al Ral·li de Vidreres-Maçanet hi van prendre part quatre buggies que van ajudar a oferir més espectacle i emoció al ral·li gironí.

El Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior va fer aturada al ral·li Vidreres-Maçanet. La victòria va correspondre a Roger i Ferran Aymerich amb un Ford Focus 1.6, que van ser setens en la classificació general. Roger, que ja s’havia endut en triomf a Vidreres en l’Open l’any passat, repetia així triomf a la prova selvatana. La parella s’imposaria també entre els participants del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra. El segon lloc del Campionat de Promoció va ser per a Marc Ventura i Bernat Josep, amb un altre Ford Focus, novens en la general de la jornada.

Per classes, Quim Guillament i marc Velázquez, amb un Seat Ibiza 1.8T, es van endur la classe 2, Alejandro Molina i Laura Camps van ser els millors de la classe 5, amb un altre Seat Ibiza 1.8T. La classe 7 va ser per a Ramon Cornet i Sergi Brugué, amb un Peugeot 107 Proto. Eduard Pons i Daniel Muntadas, amb un Subaru Imprezza, es van endur la classe 8.
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona