Fes-te Soci

3er Ral.li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras

Información general 3er Ral.li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras
01/12/2017 - Ralli
PRESENTACIÓ 3er RAL.LI LEGEND LES CORBES Memorial Eduard Carreras / PRESENTACIÓN 3er RALLY LEGEND LES CORBES Memorial Eduard Carreras ( 1 i 2 de Desembre ) ( 1 y 2 de Diciembre )


Benvolguts;
Ens complau gratament poder-vos informar que Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 3er RAL·LI LEGEND Les Corbes, que es disputarà els dies 1 i 2 de Desembre de 2017 a la localitat de Sant Hilari Sacalm (Girona).
Després de l'èxit de participació de la darrera edició, aquest any i en memòria a la pèrdua del nostre estimat amic, company i puntal de la nostra escuderia, Eduard Carreras Marti, la prova serà sotmesa a grans canvis que s'aniran informant durants aquests mesos. T'HO PERDRÀS???
RESERVA'T AQUESTA DATA,T'ESPEREM!!

Ral·li de vehicles mítics, i d'interès esportiu en carretera tancada, dividit en l'apartat de Velocitat, Regularitat SuperSport i Legend
Enguany la prova serà puntuable per els equips inscrits al Trofeu Legend Cup de vehicles clàssics amb carretera tancada, dividit en l'apartat Legend ( Velocidad ) i Regularitat Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, amb la realització d'aquest esdeveniment, pretén reviure l'ambient dels ral·lis dels anys 70-80 i 90, que transcorrien per als trams de les Guilleries, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, puntuable pel mundial de ral·lis , Europeu i Campionat d'Espanya de l'especialitat i que van comptar amb la participació de pilots com Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Pures, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras i molts pilots més de primera línia arribats de tot Europa en cada època.
----------------------------------------------------

Estimados;
Nos complace gratamente poderles informar que Peu a Baix Motorsport Club Girona organiza el 3er RAL·LI LEGEND Les Corbes, que se disputará los días 1 y 2 de Diciembre de 2017 en la localidad de Sant Hilari Sacalm ( Girona ).
Después del éxito de participación de la última edición, este año y en memoria a la pérdida de nuestro querido amigo, compañero y puntal de nuestra escudería, Eduard Carreras Marti, la prueba tendrá grandes cambios que se irán informando durante estos meses. TE LO VAS A PERDER ???
RESÉRVATE ESTA FECHA, TE ESPERAMOS !!

Rally de vehículos míticos, y de interés deportivo en carretera cerrada, dividido en el apartado de Velocidad , Regularidad SuperSport y Legend.
Este año la prueba será puntuable para los equipos inscritos al Trofeo Legend Cup de vehículos clásicos en carretera cerrada, dividido en el apartado Legend ( Velocidad ) y Regularidad Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, con la realización de este evento, pretende revivir el ambiente de los rallys de los años 70-80 y 90, que transcurrían para los tramos de las Guilleries, como el Rally Catalunya Costa Brava, puntuable para el mundial de rallys, Europeo I Campeonato de España de la especialidad y que contaron con la participación de pilotos como Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Puras, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras y muchos pilotos más de primera línea llegados de toda Europa en cada época.
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona