Fes-te Soci

IX ENDURET DEL GIRONÈS PALOL D' ONYAR - QUART

CAMPIONAT DE CATALUNYA ENDURO INFANTIL
18/02/2018 - Enduro
9è ENDURET DEL GIRONÈS– QUART (GIRONA)
18 de Febrer 2018

El IX ENDURET DEL GIRONÈS es celebrarà el 18 Febrer a la localitat de PALOL D’ ONYAR -QUART ( Girona ).
La prova és puntuable per el Campionat de Catalunya d' ENDURO INFANTIL "ENDURETS"

Peu a Baix Motorclub Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de QUART, el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal del Gironés i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme: el V Enduret del Gironés, és una prova d’Enduro reservada als nens, i que serà la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya d’Enduro per nens.


La base de la cursa i el Parc d' assistència, enguany estarà ubicat aL POLÍGON PLA DE L' ILLA DE PALOL D' ONYAR, on s' iniciarà amb una CRONO al costat mateix de l' Assistència.
La segona crono queda ubicada a 1.500m avans d' arribar al Poligon de Palol d' Onyar, de tornada del recorregut del Rally cap a l' Assistència. Està 10 min caminant des del paadock, per el carril bici Olot - Girona - St. Feliu de Guixols.

Els joves participants d’aquesta especialitat estan dividits en 9 categories que són:

E-85 cc. Juvenil- Reservat a pilots des de que compleixin 10 anys fins els pilots que compleixin 14 anys durant l’any 2018 amb motocicletes des de 70 cc fins a 85 cc 2T. La distancia màxima entre els eixos de roda serà de 1325 mm +/- 20 mm

E-85 cc. Cadet- Reservat a pilots des de que compleixin 14 anys fins els pilots que compleixin 16 anys durant l’any 2018 amb motocicletes des de 70 cc fins a 85 cc 2T. La distancia màxima entre els eixos de roda serà de 1325 mm +/- 20 mm

E-65 cc.- Reservat a pilots des de que compleixin 8 anys fins els pilots que compleixin 12 anys durant l’any 2018 amb motocicletes fins a 65 cc 2T amb canvi de velocitats i carburador lliure.
El diàmetre màxim de les llantes serà de 14 polzades a la roda de darrera i 17 polzades a la roda davantera, la distancia màxima entre els eixos de roda serà de 1180 mm +/- 20 mm.

E-50 cc.- Reservat a pilots des de que compleixin 6 anys fins els pilots que compleixin 9 anys durant l’any 2018 amb motocicletes fins a 50 cc 2T transmissió automàtica sense canvi de marxes i carburador lliure. El tamany màxim de les llantes serà de 12 polzades a la roda de darrera i 14 polzades a la roda davantera. la distancia màxima entre els eixos de roda serà de 1080 mm +/- 20 mm.

Oberta.- Reservada a pilots des de que compleixin 6 anys fins els que compleixin 16 anys durant l’any 2018 amb motocicletes de cilindrada màxima 125 cc 2T ó 150 cc 4T . Poden efectuar qualsevol dels recorreguts de l’Enduret, aquesta categoria té classificació a la prova però no al campionat.

Fèmines.- Reservada a pilots femenines des que compleixin 8 anys fins que compleixin 16 anys durant l’any 2018 inscrites dins la classe fèmines amb motocicletes des de 65 cc 2T fins a motocicletes de 125 cc 2T ó 150 cc 4T. Els pilots que participin amb motocicletes de 65 cc, faran el recorregut de la categoria de E-65 cc. En tot cas, totes les participants a la categoria Fèmines faran sempre el mateix nombre de voltes i de proves especials. Les participants de la categoria fèmines poden efectuar qualsevol dels recorreguts de l’Enduret però sempre fent el mateix nombre de voltes i especials que la resta de pilots de la categoria fèmines.

Sots16.- Reservada a pilots des de que compleixin 14 anys fins els que compleixin 16 anys durant l’any 2018 amb motocicletes de cilindrada màxima 125 cc 2T. Per la temporada 2019, l’edat mínima passarà a ser de 15 anys.

E-50TT.- Reservada a pilots de 13 anys i fins els que compleixen els 16 anys durant l’any 2018, amb motocicletes de 50 cc de 2T amb canvi i homologades. Els ciclomotors admesos per participar en aquesta categoria de 50cc, seran ciclomotors de marxes amb el xassís i el basculant original de sèrie. Han de ser aptes per la circulació per la via pública i complir amb el codi de circulació vigent. La preparació del ciclomotor és totalment lliure, tant de motor (respectant els 50 c.c.) com de la part cicle. El pneumàtic ha de ser ecològic.

ELÈCTRIQUES.- Reservat a pilots des de que compleixin 6 anys fins els pilots que compleixin 9 anys durant l’any 2018 amb motocicletes elèctriques. La mida de les llantes serà de 10 ó 12 polzades a la roda del darrera i de 10, 12 ó 14 polzades a la del davant, la distancia màxima entre els eixos de roda serà d’entre 900 i 1080 mm. La potencia màxima no podrà superar els 2.000 W.


L’expectació per aquest IX Enduret del Gironès està assegurat i Peu a Baix espera repetir l’èxit de les anteriors edicions amb prop de 150 participants. La cursa es disputarà el diumenge dia 18 de Febrer a partir de les 9h00 per acabar pels volts de les 15h00 del mateix diumenge.

HORARIS:

Verificacions Administratives: De 08:15 a 09:34 hores.
Verificacions Tècniques: De 08:30 a 09:34 hores.
Briefing (a prop del Parc Tancat): A les 09:35 hores.
Sortida del primer Participant: A les 10:00 hores.
Publicació de Resultats: Una hora desprès de l’arribada de l’últim
participant.
Lliurament de Premis: Mitja hora desprès de la publicació dels
resultats.

Tota persona que circuli amb motocicleta pel Paddock, així com el possible acompanyant, és obligatori que portin casc. A l’hora de treure la motocicleta del parc tancat, si el pilot es
vol emportar la motocicleta en marxa, també haurà de dur el casc, en cas contrari s’haurà
d’emportar la motocicleta empenyent fins al lloc de destí. El incompliment d’aquest article,
suposarà en primera instància una amonestació, i en cas de reincidència l’exclusió de la
cursa (es recorda que, quan una infracció la comet un acompanyant, la sanció s’aplica al
pilot corresponent).


Agraïm a tots els voluntaris , veins, entitats col.laboradores per el seu suport així com:
AJUNTAMENT DE QUART, CONSELL CATALÀ DE L' ESPORT, DIPUTACIO DE GIRONA, CONSELL COMARCAL DEL GIRONÈS, CONSELL ESPORTIU DEL GIRONÉS, MEDI NATURAL - AGENTS RURALS , SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT - MOSSOS D' ESQUADRA .

I també a les empreses col.laboradores que col.laboren i promocionen aquest esport aixi com :
MOTOSCOOT.NET , ELF OLYMPIA GRUP, 2TEMPS JOAN I EDUARD ULLASTRES, SAIS POWER, MODELAUTO- MODEL MOTO, ARRANDETERRA, MOLINE ADVOCATS, PUJOLAR RACING, RESTAURANT CAL FERRER VELL, CAN MASCORT, LA PICCOLA, SILOC, L' ESCON, FRISELVA, HOTEL EUROPA, UN A Quart Un Quart de Dolç, ATIPIK GRAFICS


Ajuda-n's si us plau a fer de l' ENDURET un acte esportiu, civic, responsable, alegre i respectuos! Desitjem q tinguem tots un bon ENDURO!!


S' ofereixen Allotjaments i Restaurants a 5 min del Paadok. Preus especials ENDURET del Gironès.


ALLOTJAMENTS:

- TURISME RURAL MAS VINYOLES
St. Mateu de Montnegre - QUART ( Girona )
A 10 minuts del Paddock de l' Enduret, ubicat a la plaça de la Vila de QUART.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots de motos participants a l' Enduret del Gironès de QUART.
telf. 972 468 051
mobil 619 271 227)
At. KATHERIN
www.masvinyoles.org

- Casa Rural Veïnat de Can Serra
QUART Carretera Girona - St. Feliu
A 2 minuts del Paddock de l' Enduret, ubicat a la plaça de la Vila de QUART.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots de motos participants a l' Enduret del Gironès de QUART
http://www.homeaway.co.uk/Spain/Costa-Brava-Girona/holiday-apartment-Girona-City/p60404.htm
La casa es troba al costat de la carretera, en el trencant que porta a Can Serra.
Capacitat màxima de 10 persones, garatge i pati tancat.
Més informació:
vea.jordi@yahoo.es-HOTEL EUROPA - ( Girona )
Al centre de Girona a 10 min del Parc d' Assistència de QUART.
c/ Juli Garreta, 21-23 - 17002 GIRONA - Spain
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots de l' Enduret del Gironès de Quart.
Tel. (34) 972 20 27 50 - Fax (34) 972 20 03 86 - mail: info@hoteleuropagirona.com
Des de la sortida 7 de l'autopista AP-7 (Girona Sur), o la N-II, preneu el carrer Barcelona, direcció Centre Ciutat. Gireu a la dreta pel c/Sant Antoni Maria Claret. Llavors, el primer desviament a la dreta trobareu el c/Juli Garreta.
Des de la sortida 6 de l'autopista AP-7 (Girona Sur), o la N-II, preneu el passeig de la Devesa, direcció Centre Ciutat. Al carrer Barcelona, gireu al primer carrer a la dreta, vorejant la Plaça Poeta Marquina per agafar el c/ Sant Antoni Maria Claret. El primer desviament a la dreta trobareu el c/Juli Garreta.
GPS: latitut 41.9784, longitut 2.8190 (N 041º 58.706, E 02º 49.143)


RESTAURANTS:
- BAR CAFETERIA " UN QUART DE DOLÇ" FORN de Pa.
Carretera de Girona - St. Feliu nº 27
QUART
Menú Enduret - Entrepans, Refrescs, Cafeteria
a 2 minuts del Tram i 5 minuts del Parc d' assistència i Base de l' Enduret.
telf. 972 469 540


-BAR RESTAURANT CAL FERRER VELL
Esmorzars de forquilla, Menú diari i per colles.
crta. Girona a St. Feliu 33.
PALOL D' ONYAR
Estem just davant del TRAM CRONOMETRAT Poligon de PALOL D' ONYAR.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots, equips, participants o espectadors de l' Enduret del Gironès de Quart .
Bon aparcament per remolcs. Tanquem la cuina a les 16h
telf.972 46 89 20
telf.972 46 89 20

- SILOC
Vols sorpendre o que et sorprenuin? Busques un lloc amb encant, amb història, amb natura i diferent a la resta? A 5min de Girona. Restaurant on et servirem il·lusió, creativitat, disseny, qualitat i quantitat a cada plat. Menú diari i caps de setmana. casaments cel·lebracions o trobada al teu gust de possiblitat.
Crta. dels ÀNGELS km 0.2 LA CREUETA ( GIRONA )
Bon aparcament per remolcs. Tanquem la cuina a les 16h
a dos minuts del TRAM CRONOMETRAT del POLIGON DE PALOL d' ONYAR i A 5 min del Parc d' Assistència de Quart .
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots, equips, participants o espectadors de l' Enduret del Gironès de Quart.
tlf. 972 468 481
www.restaurantsiloc.com
info@restaurantsiloc.com

-BAR RESTAURANT L' ESCON
Cuina típica catalana. Esmorzars de forquilla, Dinars i sopars.
crta. Girona a St. Feliu s/n. Just al semàfor de Llambilles.
LLAMBILLES
A 5 min del Parc d' Assistència de Quart amb un Aparcament Gran.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots, equips, participants o espectadors de l' Enduret.
telf.972 469 238

-EL NOU HOSTAL ESTANC - LLAMBILLES
Esmorzars i dinars
Cuina típica catalana de sempre, elaboració propia d'embotits
crta. Girona a St. Feliu C-65 s/n. Just al sèmafor de Llambilles.
LLAMBILLES
A 5 min del Parc d' Assistència de Quart amb un Aparcament Gran.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots de l' Enduret del Gironès de Quart.
telf.972 469 132


-RESTAURANT CAN MASCORT
Cuina tradicional catalana
crta. dels Àngels km 3,5 s/n
QUART ( Girona )
A 5 min del Parc d' Assistència de Quart amb un Aparcament Gran.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots de l' Enduret del Gironès de Quart.
telf.972 190 038


-RESTAURANT CAL BOSQUETÀ
Cuina típica catalana de sempre. Especialitats cargols, carn i peix.
Carretera Sant Mateu de Montnegre, 0, km, 4,8
QUART ( Girona )
A 5 min del Parc d' Assistència de Quart amb un Aparcament Gran.
Feu la vostra reserva i digueu que sou Pilots, equips, participants o espectadors l' Enduret del Gironès de Quart
telf.972 469 520Peu a Baix Motorsport Club Girona
630983780
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona