Fes-te Soci

Final. 9è ENDURET DEL GIRONÈS PALOL D' ONYAR - QUART

CAMPIONAT DE CATALUNYA ENDURO INFANTIL
20/02/2018 - Enduro

  Descarrega Arxiu        

9è ENDURET DEL GIRONÈS– QUART (GIRONA)
18 de Febrer 2018

El IX ENDURET DEL GIRONÈS es va celebrar el 18 Febrer a la localitat de PALOL D’ ONYAR -QUART ( Girona ).
La prova era puntuable per el Campionat de Catalunya d' ENDURO INFANTIL "ENDURETS"

Peu a Baix Motorclub Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de QUART, el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal del Gironés i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme.

Agraïm a tots els voluntaris , veins, entitats col.laboradores per el seu suport així com:
AJUNTAMENT DE QUART, CONSELL CATALÀ DE L' ESPORT, DIPUTACIO DE GIRONA, CONSELL COMARCAL DEL GIRONÈS, CONSELL ESPORTIU DEL GIRONÉS, MEDI NATURAL - AGENTS RURALS , SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT - MOSSOS D' ESQUADRA I FEDERACIÓ CATALANA DE MOTOCICLISME.

I també a les empreses col.laboradores que col.laboren i promocionen aquest esport aixi com :
MOTOSCOOT.NET , ELF OLYMPIA GRUP, 2TEMPS JOAN I EDUARD ULLASTRES, MODELAUTO- MODEL MOTO, BASOLI MOTOS, POIEXISS - HJC, ARRANDETERRA, MOLINE ADVOCATS, PUJOLAR RACING, RESTAURANT CAL FERRER VELL, CAN MASCORT, LA PICCOLA, HOTEL EUROPA, UN Quart de Dolç, TALLER CIURANA, EXCAVACIONS CALERO.

La Copa Catalana d’Enduret ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge a Pallol d' Onyar - Quart. La població gironina ha congregat pràcticament un centenar de pilots, que no s’han volgut perdre l’estrena del campionat.

Després d’una setmana amb moltes pluges, el recorregut de l’Enduret del Gironès de Palol d' Onyar - Quart ha presentat unes condicions força exigents, ja que tant el ral·li com el tram comptaven amb zones especialment relliscoses. Amb tot, la majoria de participants ha superat amb molt bona nota la primera cita esportiva de l’any.

Cal destacar la desena de noies que han participat a l’enduret, una xifra important i molt positiva.Pel que fa a l’apartat esportiu, Martí Escofet s’ha imposat en la categoria Sots 16. El pilot del MC Sitges ha cimentat la seva victòria gràcies a un excel·lent tram, on ha marcat les diferències. Pau Camí i Joan Minaya han completat les posicions de podi.

En 85cc Cadet, la victòria ha anat a parar a mans d’Alex Puey. El pilot de Gandesa ha realitzat una prova amb molt bon ritme i uns temps molt regulars. L’altra cara de la moneda l’ha protagonitzat Pau Conesa, que ha deixat escapar el triomf després de patir una caiguda en l’últim tram, on ha perdut 20 segons. Martín Ribes ha completat les posicions de podi.

Yago Domínguez ha sigut el més ràpid en 85cc Juvenil. El pilot del MC Tres Turons ha marcat el millor temps en pràcticament totes les especials. Marc Pablo, que ha plantat cara fins ben bé l’últim tram, s’ha hagut de conformar amb la segona posició. Èric Ruiz ha tancat el triplet d’honor de la jornada.

Un total de quinze pilots han participat en la categoria Oberta, on cal destacar el bon paper del pilot Alex Descalzo.

La categoria amb més participació de l’Enduret de Quart ha estat la 65cc, que ha comptat amb 26 pilots. Molta igualtat entre els dos primers classificats, Pol Guerrero i Eyal Efroni. El duel vibrant entre tots dos pilots s’ha resolt a favor de Guerrero gràcies a un primer tram descomunal. Josep Sardà ha completat la tercera posició del podi.

Ingrid Macià ha sigut la pilot més destacada de la categoria Femenina. Macià ha marcat distàncies des de l’inici gràcies a un ritme molt ràpid i constant. Mireia Rabionet s’ha classificat en segona posició, mentre que la local Paula Guixaras ha completat les posicions de podi.

En 50cc s’ha imposat Oleguer Riba, qui ha registrat uns temps més que destacables. Isaac Peinado i Aina Arfelís han completat les posicions de podi de la categoria dels més petits.

Salomó acollirà la pròxima cursa de la Copa Catalana d’Enduret 2018.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.


Les millors imatges de l'Enduret de Quart 2018 #flickr https://flic.kr/s/aHskwtRhLC
Enduret de Quart 2018
Explore this photo album by FCM / Federació Catalana de Motociclisme on Flickr!

flickr.com

Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona