Fes-te Soci

FINAL 10è RAL·LI VIDRERES - MAÇANET DE LA SELVA DE TERRA

GRÀCIES PER EL VOSTRE SUPORT !!!
02/10/2018 - Ralli
Desena edició del Ral·li Vidreres-Maçanet. La prova, que va reunir més d’una quarantena d’equips, era puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, el Volant RACC-Trofeu Mavisa, a més de la Challenge Focuxtreme. Organitzada per l’escuderia Peu a Baix Motor Sport Club Girona, la cursa constava de dos trams cronometrats que els participants havien de completar fins a tres ocasions.
Va ser un autèntic ral·li de terra, contava amb els principals noms del campionat que s' enfrontaven a 2 trams cronometrats, un de 12km i l'altre de 5, que els participants havien de completar en tres passades cadascun.
Dos trams molt exigents, molt revirats i amb molts salts, que van fer les delicies de l' afició i feien la cursa molt emocionant.

Vidreres i Maçanet de la Selva va vibrar com mai amb aquesta novena edició del ral•li de terra que porta els noms de les viles selvatanes.

L'afluència de públic per la població i en els 2 trams, , va ser molt i molt nombrosa.

Peu a baix vol agraïr la col.laboració dels veïns, comerciants empreses, entitats i els gairebé 200 voluntaris, així com organismes Ajuntament de Vidreres i Maçanet de la Selva, Consell Comarcal, Diputació de Girona, Consell Català de l' Esport, Federació Catalana Automobilisme, Medi Natural, Seguretat Viària que han fet possible la realització de la proba.
Gràcies a tots pel vostre suport ,per el vostre compromís i col·laboració, any rera any i poder celebrar enguany la 10ena edició de la prova, quedant ben consolidada dins el campionat de Catalunya.

Vidreres i Maçanet de la Selva celebraven l' aniversari compartint protagonisme i van gaudir del pas dels especialistes catalans ja que revia als pilots a la plaça de l' Esglèsia en el seu pas per el parc de reagrupament i el parc tancat. Joan de las Heras també agraïa la implicació de les autoritats municipals de Vidreres i Maçanet de la Selva amb qui hem treballat conjuntament per apropar el ral•li al poble i ens hem trobat amb tot el seu suport logístic pel que esperem poder repetir la fórmula en properes edicions", comentava De las Heras.
Les " espelmes del pastis i regal de aniversari", va ser l' espectacle del ex campio de Rallis Antoni Rius que sortia de cotxe 0 amb el Seat Ibiza Bimotor, vehicle que va fer emocionar a molts dels aficionats presents que recodaven la època gloriosa dels anys 80, on Seat competia contra  els monstres de Grup B.

Eduard Pons i Daniel Muntadas van dominar la carrera de principi a fi. La parella, a bord d’un Skoda Fabia R5, va fer valer la superioritat del seu vehicle per marcar els millors temps en totes les especials de la jornada fins a endur-se la victòria final, repetint el triomf aconseguit l’any passat.

Xavier Domènech i Àxel Coronado, amb el seu habitual Citroën DS3 R5, van ser segons. Una posició que els atorga el títol de campions de Catalunya de ral·lis absolut.

El podi a Vidreres el van completar Ramon Cornet i el copilot local de Vidreres Sergi Brugué, amb un Mitsubishi Lancer EVO IX. La parella va fer un ral·li de menys fins a situar-se en tercera posició a falta de dos trams per a la conclusió. Una posició que mantindrien fins a la finalització del ral·li.

Lluitant pel podi però finalment en quarta posició va acabar Joan Casals, que amb Laura Camps de copilot, va situar el petit Peugeot 106 en els llocs de privilegi amb una conducció no exempta de riscos.

Al Ral·li de Vidreres-Maçanet hi van prendre part diversos buggies, com el CAN-AM Maverick de Ricard Fornell i Ricard Simó, que van ser cinquens. Uns vehicles que van ajudar a oferir més espectacle i emoció al ral·li gironí.

El dakarià Daniel Oliveras i Josep Ribolleda, amb un Seat Ibiza 2.0, van ser els millors entre els participants de dues rodes motrius, setens en la general de la jornada.

Bones dosis d’espectacle van oferir els participants en la Challenge Focuxtreme La victòria va ser per a Aleix Solà i Marc Sauleda, amb un Ford Focus. La parella ocuparia també el primer lloc en la classificació del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra. La segona plaça va ser per a Miquel Ibáñez i David López, que van superar en quatre segons Fernando Eguren i Arnau Parera, també amb un Ford Focus.

Sergi Francolí i Maria Salvo es van proclamar a Vidreres guanyadors del Volant RACC-Trofeu Mavisa 2018. La parella, que havia guanyat tres de les quatre proves disputades aquesta temporada, va sumar una nova i contundent victòria i assegura així un títol que els obre noves perspectives de cara a la temporada vinent.

El segon lloc a Vidreres va ser per a Pablo Suárez i Israel Pereira, que sumen així uns bons punts per continuar optant a les posicions de privilegi.

El podi del Volant RACC a Vidreres va ser per a Daniel Dalmau i Ricard Mateu, que van aprofitar el marge aconseguit en els primers trams per conservar la tercera posició final.

Per classes, Sergi Francolí i Mara Salvo, amb un Peugeot 208, es van endur la classe 2. Ramon Cornet i Sergi Brugué, amb un Mitsubishi Lancer EVO IX, van ser els millors de la classe 3 i Miquel Labarias i Cristian Muñoz, de la 4, amb un Peugeot 208 R2. Eduard Pons i Daniel Muntadas, amb un Skoda Fabia R5, es van endur la classe 6. La classe 7 va ser per a Daniel Oliveras i Josep Ribolleda, amb un Seat Ibiza 2.0. Joan Casals i Laura Camps es van imposar en la classe 8 amb un Peugeot 106 i Ricard Fornell i Ricard Simó van ser els guanyadors de la classe UTV, amb un CAN-AM Maverick.
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona