Fes-te Soci

KING OF TRIALS DUAL EDITION - FIRA DE PAGÈS I ARTESANIA - MAÇANET DE LA SELVA

TRIAL SHOW - ESPECTACLE
04/05/2019 - Peu a Baix Info
KING OF TRIALS DUAL EDITION - FIRA DE PAGÈS I ARTESANIA - MAÇANET DE LA SELVA
espectacle de Bici TRIAL

Peu a Baix Motorsport Club Girona i els pilots mundialistes POL TARRÈS i SERGI LLONGUERAS de Bike TRIAL organitzen de KING OF TRIALS DUAL EDITION el proper 4 de Maig dins el programa de la Fira d' Artesania i Pagesia de Maçanet de la Selva,

Un gran espectacle de BICI TRIAL on una sel.lecció dels millors pilots del món, aixi com joves promeses nacionals i estatals d'aquesta disciplina, afrontaran un duel cos a cos en una proba de velocitat en circuit d' obstacles espectacular.
Hi haurà una area d' entrenament i probes de bicis i Moto electriques axi com un espai destinat per els expositors aixi com diferents espectacles de TRIAL en totes les seves disciplines.

EL KING OF TRIAL es complementarà durante tot el dia d 'una pedalada de BTT infantil, 1 cursa de BTT de Fèmines i Moltes Altres activitats, aixi com tallers i escoles de Bici Trial, BTT, probes de bicicletes , diferents espais per expositors, una àrea SEGURETAT VIÀRIA i tota la resta d 'activitats de la FIRA dE PAGÈS I ARTESANIA de MAÇANET dE lA SELVA.


Dissabte 4 de Maig... us hi esperem!
Inscripcions i mes info a peuabaix@peuabaix.com

.


Una gran FESTA DE LA BICICLETA. Us hi esperem!
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona