Fes-te Soci

10è ENDURET DEL GIRONÈS - PALOL D' ONYAR - QUART

CAMPIONAT DE CATALUNYA ENDURO INFANTIL
17/03/2019 - Enduro
El X ENDURET DEL GIRONÈS es va celebrar el 10 DE MARÇ a la localitat de PALOL D’ ONYAR -QUART ( Girona ).
La prova era puntuable per el Campionat de Catalunya d' ENDURO INFANTIL "ENDURETS"

Peu a Baix Motorclub Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de QUART, el Consell Català de l’ Esport, el Consell Comarcal del Gironés i de la Diputació de Girona, torna a portar a les comarques gironines, una de les especialitats més acolorides del motociclisme.

Agraïm a tots els voluntaris , veins, entitats col.laboradores per el seu suport així com:
AJUNTAMENT DE QUART, CONSELL CATALÀ DE L' ESPORT, DIPUTACIO DE GIRONA, CONSELL COMARCAL DEL GIRONÈS, CONSELL ESPORTIU DEL GIRONÉS, MEDI NATURAL - AGENTS RURALS , SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT - MOSSOS D' ESQUADRA I FEDERACIÓ CATALANA DE MOTOCICLISME.

I també a les empreses col.laboradores que col.laboren i promocionen aquest esport aixi com :
MOTOSCOOT.NET , ELF OLYMPIA GRUP, 2TEMPS JOAN I EDUARD ULLASTRES, MODELAUTO- MODEL MOTO, BASOLI MOTOS, POIEXISS - HJC, ARRANDETERRA, MOLINE ADVOCATS, PUJOLAR RACING, RESTAURANT CAL FERRER VELL, CAN MASCORT, LA PICCOLA, HOTEL EUROPA, UN Quart de Dolç, TALLER CIURANA, EXCAVACIONS CALERO.

La Copa Catalana d’Enduret ha donat el tret de sortida aquest passat diumenge a Pallol d' Onyar - Quart. La població gironina ha congregat pràcticament un centenar de pilots, que no s’han volgut perdre l’estrena del campionat.

Després d’una setmana amb moltes pluges, el recorregut de l’Enduret del Gironès de Palol d' Onyar - Quart ha presentat unes condicions força exigents, ja que tant el ral·li com el tram comptaven amb zones especialment relliscoses. Amb tot, la majoria de participants ha superat amb molt bona nota la primera cita esportiva de l’any.

Cal destacar la desena de noies que han participat a l’enduret, una xifra important i molt positiva.


Aquest passat diumenge s’ha celebrat la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2019.

El MC Peu a Baix ha sigut l’encarregat de d’organitzar la prova la qual ha reunit més d’un centenar de pilots a la localitat de Palol d’Onyar - Quart (Girona).

El gran protagonista de la cursa ha sigut Pau Conesa (Sots16), primer en totes les especials. Martí Escofet, que tornava després d’una lesió, ha fet segon, mentre que el debutant de la categoria Sots 16, Alex Puey, ha tancat les posicions d’honor.

Yago Domínguez ha sigut el més ràpid de la categoria 85cc Cadet. El del MC Tres Turons ha sigut l’únic pilot de la categoria capaç de rebaixar la marca dels 5 minuts en el primer tram. Aleix Saumell ha fet segon, a 23 segons de Domínguez, mentre que Jordi Galera ha completat la tercera posició del podi.

Màxima igualtat en la categoria 85cc Juvenil. Nahuel Santamaria i Eyal Efroni han protagonitzat un duel espectacular que no s’ha resolt fins a l’última especial del dia. Finalment, Santamaria s’ha endut la victòria per només quatre segons de diferència. D’altra banda, Oleguer Viusà ha completat les posicions de podi.

Mireia Rabionet ha guanyat en la categoria Fèmines. La pilot del MC Riuprimer Gas i Rocs no ha donat opció a cap de les seves rivals gràcies a una molt bona actuació a terres gironines. Al podi l’han acompanyada Anna González, segona i Lucía Serna, tercera.

En 65cc ha dominat Pol Guerrero, que ha sigut el més ràpid fent els trams. D’altra banda, Ramon Godino, qui ha fet millors temps a les cronos, ha finalitzat en segona posició. Finalment, Martí Bañeres ha tancat les posicions del podi de la categoria.

Pel que fa a la categoria dels més petits, Aitor Pla ha sigut el triomfador de la jornada. Pla ha finalitzat la prova amb un temps de 10:36, dotze segons més ràpid que el segon classificat, Isaac Peinado. Nil Masó ha completat el triplet d’honor de la categoria 50cc.

Els resultats més destacats en la categoria Oberta els han protagonitzat Jan Fonoll, Joan Roig i Xavier Puig.

Sense gaire temps per descansar, la Copa Catalana d’Enduret tornarà el pròxim 24 de març a Salomó
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona