Fes-te Soci

INFO GENERAL (CAT) 5è Ral.li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras

INFO GENERAL (CAT) 5è Ral.li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras
14/06/2019 - Ralli

  Descarrega Arxiu        

Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 5è RAL·LI LEGEND LES CORBES MEMORIAL EDUARD CARRERAS, que es disputarà per els mítics trams de les Guilleries I la Costa Brava, el pròxim 14 i 15 de Juny de 2019. Després de l'èxit de participació de la darrera edició, un any més seguim treballant per que la prova es consolidi com a un referent atractiu a Catalunya.

Ral·li de vehicles mítics, i d'interès esportiu en carretera tancada, dividit en l'apartat de Velocitat , Regularitat SuperSport i Legend (aquest últim sense cronometratge ni classificació). Enguany la prova serà puntuable per els equips inscrits al Trofeu Legend Cup de vehicles clàssics amb carretera tancada, dividit en l'apartat Legend ( Velocidad ) i Regularitat Super Sport.

Peu a Baix Motorsport, amb la realització d'aquest esdeveniment, pretén reviure l'ambient dels ral·lis dels anys 70-80-90 I 2000, que transcorrien per als trams de les Guilleries, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, puntuable pel mundial de ral·lis , Europeu i Campionat d'Espanya de l'especialitat i que van comptar amb la participació de pilots com Servià, Bardolet, Bassas, Canyellas, Sainz, Zanini, Toivonen, Kankkunen, Makinen, Mc.Rae, Pures, Blazquez, Solà, Gomez, Ventura, Guixeras i molts pilots més de primera línia arribats de tot Europa en cada època.

La Prova tindrà com a centre neurològic la població de SANT HILARI SACALM on acollirà la Base del Ral•li, les Verificacions Administratives ,les Verificacions Tècniques dels vehicles, el Parc d’ Assistència I el Parc Tancat.

Peu a Baix compta amb el suport de l’Ajuntament Sant Hilari Sacalm, Brunyola, Arbúcies-Joanet, Llagostera, Santa Cristina d’Aro, Calonge,per muntar el recorregut de la prova.
Amb totes les activitats previstes, s’espera la participació de vehicles mítics de competició, per la categoria Regularitat Supersport I Legend, i en Velocitat, cotxes de Ral.li de les diferents èpoques fins als espectaculars Grup A, Grup N WRC i kitcar amb homologació fins a l'any 2003. ( VEURE REGLAMENT PARTICULAR )

El Divendres 14 de Juny, es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura SANT HILARI SACALM, que serà la seu i Base de la prova .
Les verificacions tècniques dels vehicles es faran a la Plaça Josep Moragues de Sant Hilari.
El parc d’ assistència estarà ubicat al Carrer Villaret de Sant Hilari Sacalm, zona de treball dels equips on es reuniran tots els participants, tot I que durant la matinada de dissabte hi haurà una assistència remota a la localitat de Llagostera.

El matí de Divendres, està programada una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per aquells equips, que vulguin posar apunt el seu cotxe de cursa, i que disposin de la llicència ESTATAL.
Aquesta prova, coneguda internacionalment , com a SHAKEDOWN , es realitzarà al Tram de Brunyola GIV-5334 entre les 10h del matí i la 13h.

Per la tarda de Divendres, a les 20h s’iniciarà la 1a Etapa del Ral·li amb la celebració d’un tram espectacle a títol d’exhibició, sense classificació i que es repetirà en dues ocasions.

El Dissabte 15 de Juny, a les 9h s’iniciarà la 2na Etapa del Ra·li, formada per 4 trams cronometrats que es transcorreran pels indrets de la Costa Brava I les Guilleries, on s’abarcan els mítics trams mundialistes de SANTA PELLAIA i ROMANYÀ al matí, i , per la tarda , COLL DE REVELL Gi543 i PLA DE LES ARENES GIV 5411.

Els Trams de la Costa Brava I les Guilleries han estat escenari dels millors Ral•lis del Campionat del Món. És una bona oportunitat per recuperar tot l’esperit d’aventura i de companyerisme que sempre acompanya el món dels Ral•lis, amb uns trams mítics, amb una tradició, que són un símbol per la província de Girona , ja que són els Tram més admirats per els millors pilots de la història, i els més recordats per a tots els aficionats al món dels Ral•lis.
Els continguts inclosos en aquesta web pertanyen als seus autors, per tant queda prohibida la seva reproducció en altres mitjans sense el nostre prèvi consentiment.
    © 2008. Peu a Baix Motorsport Club Girona -Tlf. 630·98·37·80 FAX: 972·39·45·75 Creat per Web Girona